Hjärtligt välkommen till Salong Vackra Naglar i Sthlm som har funnits i Södermalms hjärta sedan November 2007 ( 13,5 år ) Den drivs av mig Keit  som själv var nagelkund i 11 år men som sedan bytte sida av bordet och utbildade sig till Nagelstylist. Jag  innehar endast godkända Diplom just för att kvalite går framför kvantitet och för att du som kund ska känna dig trygg när du kommer till mig ! 

För mig är service det viktigaste som finns och kommer just därför alltid arbeta efter vad som var viktigt för mig när jag var kund. Jag ställer alltid upp i mån av lediga tider ,även efter stängning vid behov OM det går. Jag har det senaste att erbjuda inom dekorationer samt produkter. Just för att DU ska känna dig speciell och få det lilla extra. Hos mig kan du få alla slags naglar då jag inte har bara en stil som jag gör utan anpassar mig efter kunden. Att skapa är mitt motto så många kunder utmanar mig.Som kund kan du  ha med dig bilder eller så säger du vad du har för önskemål. Och har du inga ideer så säger du bara gör vad du vill så anpassar jag det efter det jag ser, din stil och det som skulle passa just dig. Jag har alltid nåt kul i min idebank samt kan läsa av människor väldigt lätt! 

Salongen ligger mitt i Södermalms hjärta på Brännkyrkagatan 90 Zinkensdamm. Jag har olika behandlingar att erbjuda inte bara naglar. Jag erbjuder följande : Allt som har med Nagelförlängning eller Förstärkning att göra. Dekor, Manikyr,Pedikyr,härliga Paraffinbad,Öron Näs håltagning,Spraytan,Vaxning,Tandblekning,Ekologisk hudvård och även Permanent Make Up. Många nagelbitare tror att de inte kan få fina naglar ,men allt är möjligt nuförtiden. Är du hos mig ska du få service och det lilla extra. Hos mig ska just DU känna dig SPECIELL !!

Förutom alla behandlingar har jag även försäljning av hand, fot och alla slags nagelvårdsprodukter samt hudvård.I butiken kan du även hitta den speciella presenten när du ska bort. Det finns smycken,inredning,roliga ting och självklart även presentkort som kan bytas ut mot behandlingar eller varor. Jag har också Webbshop ifall du hinner inte komma in till butiken och handla. Kika in på  www.nagelapoteket.se . Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt. Paketen skickas oftast iväg redan samma dag. Det går självklart att komma in i butiken på Södermalm och handla men dubbelkolla öppettiderna.

På Salongen arbetar jag med gele av märket Nail Selection, Emi samt The Gel Bottle. Nail Selection och Emi som jag är Generalagent för i Sverige och är några av Europas ledande nagelmärken. Dessa märken har ett brett sortiment av roliga produkter så det ska vara kul att jobba för alla Nagelterapeuter. Eftersom jag jobbar dagligen med naglar vill jag även erbjuda de bästa produkterna även till andra i branchen och har därför investerat i produktkunskap genom att vidareutbildat mig i olika skolor samt innehar Master educator Diplom! Under åren har jag även medverkat i olika Nail Art tävlingar där jag fått placeringar samt varit skribent för Sveriges enda nageltidning som fanns förut Naglar i Norden med många härliga inslag från events samt produktinfo. Hösten 2018 fick jag äran att medverka i Världens tuffaste jobb med Adam Alsing som fick upp ögonen för vår branch! Mediabranchen har fått upp ögonen för naglar och har börjat ta mer och mer hjälp i olika produktioner ,för Naglar spelar roll ! Några av exempel som : Mäklarna, Wallander, Lets Dance m.m. Jobbar du med mode, reklam , produktioner tveka inte att höra av dig. Jag ställer gärna upp på olika uppdrag. 

 

Är du utbildad Nagelterapeut med godkänt Diplom och önskar handla professionella produkter ? Maila gärna till mig  vackranaglar@hotmail.com så får du inlogg i företags shop www.nagelapoteket.se