Just nu söker jag allt av intresse som nagelterapeut,hudvårdsterapeut,fransstylist,tatuerare mm. Du ska ha 2 års erfaranhet av ditt yrke.                                                  En stor fördel om du har varit egenföretagare i några år.  vackranaglar@hotmail.com !

 

Jag söker dig som har ett momsregistrerat företag då du kommer hyra in dig hos mig med eget rum. 

 

Om du söker som nagelterapeut  bör du ha minst två års erfarehet av yrket och behärska materialet gele då jag inte jobbar med akryl i Salongen. Jag jobbar med mitt eget distributörsmärke  Nail Selection och ser att även du gör det men det är absolut inget krav. 

 

Basgrunder i dekoration är bra att kunna då mina kunder har mycket varierande krav. Dekorationskurs kan jag även erbjuda på Salongen. 

 

Jag ser gärna att du har eget kundunderlag men kommer även att få kunder från mig. Du ska vara glad och driven medarbetare till ett glatt och proffsigt team och som trivs med högt tempo, hålla rent och snyggt på din arbetsplats och inte vara rädd för att jobba på obekväma tider. 

 

Aa läge på Södermalm nära kommunikationer som t bana ,buss samt pendeltåg.

 

Beskriver annonsen dig ? Skicka då en intresseanmälan med presentation av dig själv, gärna referenser och bilder på ditt arbete till oss på mailadress: vackranaglar@hotmail.com

 

 

        

Välkommen med din ansökan !