NAGLAR    TANDBLEKNING    FOTVÅRD    VAXNING   PERM.MAKE UP 

     ÖRON/NÄS HÅLTAGNING   SPRAYTAN    HUDVÅRD   BUTIK  OCH SKOLA 

 

 

Salong Vackra Naglar i Sthlm har funnits i Södermalms hjärta sedan November 2007. Den drivs av Keit  som själv var nagelkund i 11 år men som sedan bytte sida av bordet och utbildade sig till nagelterapeut. Jag  innehar godkända Diplom just för att kvalite går framför kvantitet och för att du som kund ska känna dig trygg ! 

 

För mig är service det viktigaste som finns och kommer just därför alltid arbeta efter vad som var viktigt för mig när jag var kund. Jag ställer alltid upp i mån av lediga tider ,även efter stängning vid behov om det går . Jag har det senaste att erbjuda inom dekorationer och produkter som inte finns i Sverige eller på andra salonger. Just för att DU ska känna dig speciell och för att ingen annan har det . ( Det är Vackra Naglar i ett nötskal ) 

Salongen ligger mitt i Södermalms hjärta på Brännkyrkagatan 90 Zinkensdamm. Jag har olika behandlingar att erbjuda, allt som har med nagelförlängning eller förstärkning att göra. Dekor, Manikyr,Pedikyr,härliga Paraffinbad,Massage,Håltagning och även Permanent Make Up. Många nagelbitare tror att de inte kan få fina naglar ,men allt är möjligt nuförtiden. Är du hos mig ska du få service och det lilla extra. Hos mig ska just DU känna dig SPECIELL !!

 

Förutom alla behandlingar har jag även försäljning av hand, fot och alla slags nagelvårdsprodukter samt hudvård. Jag har även Webbshop ifall du hinner inte komma in till butiken och handla. Allt för att det ska vara så smidigt som möjligt. Paketen skickas oftast iväg redan samma dag. Det går självklart att komma in i butiken på Södermalm och handla men dubbelkolla öppettiderna.

På Salongen arbetar jag med gele av märket Nail Selection.  Nail Selection som vi är Generalagent för i Sverige och är ett av Europas ledande nagelmärken. Märket har ett brett sortiment av roliga produkter så det ska vara kul att jobba för alla nagelterapeuter. Är du utbildad Nagelterapeut med godkänt Diplom så maila det med alla dina fullständiga uppgifter så får du inlogg. vackranaglar@hotmail.com  Tack för att du väljer att vara kund hos mig. Hjärtligt Välkommen !

 

                                                         

 

                                                                          

 

                                                         Klicka HÄR för vår senaste produktkatalog  i pdf !