Välkommen på fransförlängning ! 

Jag har valt att jobba med både Singel samt Volym tekniken 2-6 D för ett så naturligt utseende som möjligt. Mitt tänk är att man ska se naturlig ut men på ett Vackert sätt utan att det ska vara överdrivet. När du kommer till mig för fransförlängning så gör jag en bedömning efter just ditt ansikte och vad som passar dig samt vilka förutsättningar som finns. Jag jobbar med max längd på  12 mm med undantag att jag ser att fransarna klarar av en längre längd. Så nu undrar du säkert vad är skillnaden på dessa två olika tekniker. Här kommer lite info. 

SINGELMETODEN 

Precis som det låter så fäster man en syntet singelfrans en i taget frans per frans tills man får ett fylligt och fint resultat. Beroende hur många egna fransar du har men för ett fullt set brukar det oftast bli mellan 60-100 fransar per öga. Det betyder att du kan inte få mer fusk fransar än du själv har. Singelmetoden passar dig som vill ha så naturligt utseende som möjligt. Fransförlängningen sitter så länge tills dina egna fransar trillar av och då för med sig fusk fransen. Manbrukar i genomsnitt säga att vi tappar 5 fransar per dag/per öga. För längre/bättre hållbarhet är det extra viktigt att tvätta fransarna varje dag så de sitter bättre samt längre. Precis som håret på huvudet blir fettigt blir även våra fransar och då blir de oljiga samt kan lossna snabbare. Franschampo & borste finns att köpa med sig på Salongen. 

VOLYMFRANSAR 

Volymmetoden är den senaste trenden inom fransförlängning. Vid denna teknik använder man 2 eller fler fransar i vippor på en tjocklek av 0,07 för mer volym beroende vad dina egna fransar klarar av. Det vill säga vad du har för kondition på de egna fransarna. 

 

FINNS DET NÅGRA RISKER MED FRANSFÖRLÄNGNING ? 

Väljer du att gå till en certifierad fransdesigner som utför en behandling på korrekt sätt så är riskerna nästan helt obefintliga. Vill du vara säker fråga efter godkänd diplom som du kan se samt kolla upp om just den utbildningen är godkänd. Det finns många som har diplom men inte alla är godkända enligt Svenska normer. Följer du anvisningar som din utövare ger så fungerar allt alldeles utmärkt. 

HUR LÄNGE HÅLLER LÖSFRANSARNA  ? 

En normal förlängnign håller mellan 3-5 veckor skulle jag säga. Alt beror på hur du tar hand om dem och vad de utsätts för. De flesta har ca 30-50 % av sina fransar kvar efter 3 veckor. Detta är väldigt individuellt. För att se hur ofta man bör fylla på brukar man se efter man gått 1- 2 behandlingar och man har blivit van att ha fransar. Viktigt att tänka på är att inte använda oljebaserade produkter. Tvätta fransarna varje dag.  Tvättar du dem som du ska kommer de hålla längre. På salongen finns det alltid frans schampo att köpa med sig hem där en rengöringsborste ingår. 

VAD SOM PÅVERKAR FRANSFÖRLÄNGNINGEN 

Självvalda faktorer : Vattenfast mascara , intensiv träning , bastu, bicram yoga, oljebaserade produkter, inte rengjort fransarna, gnuggat i ögonen, använt ordukter som innehållit propylene glycol. Faktorer man inte kan påverka: Amning, sorg i livet , hormonförändringar, sovsida, vitaminbrist, större tårflöde. naturligt byte av din egen frans, oljig/fet hyd, medicinering. Kvinnokroppen har sen länge varit känd för att bli påverkad av fysiska eller psykiska faktorer. I och med detta är inte ett naturligt fransfall ovanligt. Det betyder att som fransstylist tar man inte ansvar för vad som sker innan behandling eller ännu mindre ansvar för vården av fransförlängningen efter behandlingen. För att undvika missförstånd av din behandling följ alltid rekommendationerna. 

ATT TÄNKA PÅ INFÖR DITT BESÖK 

1. Har man mycket allergier,känsliga ögon eller problem med hudutslag och ögoninflammationer så bör du ringa mig för en konsultation innan man bokar sitt beslk. Risken är då högre att man inte tål limmet och man riskerar utveckla en permanent känsliget mot limmet. 2. Se dig runt bland vänner som har fransförlängning, surfa på nätet och skapa dig en bild av vad du önskar för resultat. Ha dock i åtanke att alla ser olika ut och bara för att din kompis passar bra i en viss längd behöver det inte innebära att just den längden eller formen är smickrande för just dina ögon. 3. Vid första besök har man oftast lite frågor och funderingar kring resultatet och behandling. Vi går tillsammans igenom dina frågor och vad för längder samt look du vill ha eller vad dina fransar klarar av. För tt jag ska kunna ge dig så bra resultat som möjligt har jag avlagt en viss tid åt din behandling, se till att du är medveten om tidsramen så du inte känner dig stressad av tidspress. Behandlingen ska vara avslappnande och bekväm, ligger du stressad och upp i varv så brukar man ofta knipa med ögonen och fladdra med ögonlocken och då blir behandlingen komplicerad att utföra. 4. När du kommer bör du vara avsminkad eller ha endast en lätt sminkning. En rengöring ingår i alla mina fransbehandlingar men man spar tid och slipper tumma på kvaliten om man inte har en oljerik foundation eller mascara samt smuts runt ögonen när man kommer. 

 

ATT TÄNKA PÅ EFTER DITT BESÖK 

1. Undvik allt med olja i , oljan jobbar sig in mellan limmet och den naturliga fransen samt försämrar hållbarheten. I värsta fall så glider syntetfransarna av de naturliga fransarna redan efter någon vecka. 2. Tvätta fransarna varje dag med franschampo. Får man inte bort smink och påsamlat smuts /damm så samlar fransraden på sig bakterier och ännu mer smuts. Det bäddar för irritation och ögoninflammationer, i värsta fall (Blefarit) Googla för bilder på nätet , inte trevlig syn ! 3. En annan anledning till att vätta varje dag är att vi har kvalster på våra kroppar. Tvättar man inte fransarna så samlas det godmorgonsömn mellan fransarna och det är rena rama smörgåsbordet för dessa rackare. Det sista du vill ha är en infestation av kvalster runt dina ögon. 4. Välj smink som du kan lätt applicera och få bort. Använd hellre en mjuk eyeliner än en hård kajal vid fransraden så riskerar du inte att rucka upp fransförlängningens fästen. Tvätta bort smink alltid innan läggdags. 6. Vill du ha tips på vad du ska tvätta dina ögon med, fråga mig vid ditt besök. Jag har franstvätt för alla kunder även om man är extra känslig. 

VISSTE DU ATT . . . . . 

* Franslimmet är skörare när det är minusgrader ute så borsta inte fransarna direkt när du kommer inomhus utan låt limmet bli rumstempererat innan du pillar på fransarna. * Limmet blir tåligare och flexiblare av värme vilket gör att en fransförlängning är optimal för en utlandssemester! Håll fransarna borta från sololjan bara ! * Äter du starka mediciner som tex pencillin, astma mediciner ,adhd medicin så kan du tappa dina naturliga fransar fortare. * När du pillar med fingrarna på fransarna så riskerar du överföra kroppens egna oljor på fransara och då tappar du dem fortare. * Sitter du och snurrar på fransarna med fingrarna så riskerar du inte bara att förlängningen slääpper i förtid utan även att den naturliga fransen går av eller faller av fortare än dess tidscykel. 

 

Tack för att just jag får ta hand om dina fransar !

dis2.jpg
dis4.jpg
dis3.jpg
sparrr1.jpg
fel12.jpg
hon1.jpg
enfas2.jpg
enfas1.jpg
fasas1.jpg
missas1.jpg
mon9.jpg
godis4.jpg
mon10.jpg
godis1.jpg
grava2.jpg
paska00.jpg
sic18.jpg
frassi2.jpg
sic5.jpg
sic4.jpg
sic17.jpg
lasha2.jpg
sic14.jpg
ute2.jpg
paska5.jpg
lasha3.jpg
godis3.jpg
godis2.jpg
naff2.jpg
frasigt6.jpg
ittfra.jpg
lasha1.jpg
frasigt2.jpg
frasigt1.jpg
bilden1.jpg
frasigt3.jpg
gre4.jpg
gre3.jpg
gre2.jpg
bro2.jpg
såg1.jpg
såg2.jpg
såg3.jpg
såg4.jpg
nok5.jpg
nok3.jpg
nok4.jpg
nok1.jpg
nok6.jpg
nok2.jpg
kas1.png
kas5.png
kas4.jpg
kas2.png
liga5.jpg
liga4.jpg
liga3.jpg
haj14.jpg
haj16.jpg
haj15.jpg
haj13.jpg
haj12.jpg
haj1.jpg
haj6.jpg
haj5.jpg
haj4.jpg
haj11.jpg
haj3.jpg
haj2.jpg
såg7.jpg
såg6.jpg
såg5.jpg
far6.png
far7.png
far3.jpg
far1.jpg
far5.jpg
far8.jpg
far2.jpg
far4.jpg
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)